top of page
Keresés

Megnyitott a Zöld gardrób




Kedves Olvasó!


A nevem Kelemen Nóra. A Zöld gardrób megálmodója és létrehozója vagyok. Úgy döntöttem, ezt az első blogbejegyzést személyes hangvételűre veszem, hiszen hatalmas dolog számomra, hogy itt lehetek és leírhatom ezeket a szavakat és az, hogy te is itt vagy és olvasod őket.


A Zöld gardróbot azoknak nyitottam, akikkel van valami közös bennünk. Ez a dolog nem más, mint a fenntartható divat iránti érdeklődés. Azt mondom divat, de igazából arra gondolok: szép, jó minőségű, örök darabok. Nem trendeket szeretnék támogatni, csak segíteni, hogy te is találj a személyes stílusodhoz illő környezetileg és társadalmilag felelősen készült csodaszép ruhadarabokat.


Az elmúlt három évben írogattam egy kis életmód blogot, melyet a kisfiam születése óta az Instagramon folytattam tovább. Sokszor írtam tudatos fogyasztásról, etikus és fenntartható divatról és kapszula ruhatárról (sok más egyéb téma mellett). Idén nyáron elhatároztam, hogy ezután már nem csak beszélni fogok minderről, hanem tenni is valamit azért, hogy a magyar nők számára is ismertebb és elérhetőbb legyen a fenntartható divat.


Így született meg a Zöld gardrób hatalmas szeretettel és még nagyobb izgalommal. A honlapon nemcsak környezettudatos és fair trade ruhákat vásárolhatsz, de ahogy látod egy blogot is olvashatsz majd, melyben szeretnék minél több érdekességet, információt, ötletet bemutatni arról, hogyan lehet neked is személyre szabott tudatos ruhatárad, milyen is egy zöld gardrób és egy zöldebb élet.


Ha bármikor, bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, kérlek oszd meg velem!! Nagyon örülök, hogy itt vagy és olvasol! Köszönöm! :)

Nóra




Tetszett a bejegyzés? Kövess minket az Instagramon és a Facebookon, ahol nap mint nap hasonló témákról beszélgetünk!



Fotók: People Tree

bottom of page