A mi történetünk 

A Zöld gardrób története jó néhány évvel ezelőtt kezdődött, bár akkor ezt még nem is sejtettem. Felfordulás volt az otthonomban és az életemben, legalábbis úgy éreztem. Talán nem is tudatosult bennem, de kerestem valamit, ami segít megnyugodni, kiteljesedni, megtalálni a saját utam a mindennapok sodrása közepette.

Ekkor találkoztam a kapszula ruhatár fogalmával, ami azonnal magával ragadta a képzeletem és, mint később kiderült, megváltoztatta az egész életem. Építgettem a saját kapszulám, s közben megismerkedtem a tudatos öltözködés, a tudatos fogyasztás és egyáltalában a tudatos élet egy számomra addig ismeretlen dimenziójával. Minderről blogot kezdtem írni, szerettem volna ha mások is hallanának a felfedezéseimről.

Egyre jobban lelkesedtem a társadalmilag felelős és környezetbarát ruhák iránt, míg ezzel párhuzamosan egyre inkább elment a kedvem az azelőttről ismert ruházati márkáktól. Szó szerint évek óta dilemma számomra minden egyes ruhavásárlás. Még mindig. Úgy érzem, ma Magyarországon sokszor nagyon nehéz, vagy akár lehetetlen etikusan, környezetbarát módon készült ruhát vásárolni. Ezt, bevallom, meguntam. Úgy döntöttem, szeretnék nem csak szóban, de ezután már tettekben is segíteni, hogy nálunk is ismert és könnyen elérhető legyen a fenntartható ruhatár. Ezért nyitottam meg a Zöld gardróbot, ahol a legjobb tudásom szerint gyűjtök össze olyan darabokat, amik megfelelnek ezeknek az elvárásoknak és megmosolyogtatják a lelkem.

A Zöld gardrób webshopban etikus és környezettudatos módon készült ruhákat vásárolhatsz, míg a blogon választ kaphatsz felmerült kérdéseidre és inspirációt találhatsz kapszula ruhatár, etikus divat, felelős fogyasztás, és még sok kapcsolódó témában.

Remélem, hogy segítségedre lehetek abban, hogy a te ruhatárad is kizöldüljön! :)

Üdvözöllek a Zöld gardróbban,
Nóra
zöl gardrób fenntartható divat_edited.jp