Szállítás és visszaküldés 

Kiszállítás
A Zöld gardróbból a rendelés értékétől függetlenül a kiszállítás ingyenes Magyarország területén.*
Európában az alábbi országokba szállítunk a következő díjakért:
- Szlovákia: 4700 Ft
- Ausztria, Horvátország, Csehország, Románia, Szlovénia: 5900 Ft
- Belgium, Bulgária, Németország, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország: 8400 Ft
- Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország, Egyesült Királyság: 8900 Ft
- Észtország, Finnország, Görögország, Litvánia, Lettország, Málta, Portugália, Spanyolország, Svédország: 13300 Ft
Bővebb információt a szállításról az Általános szerződési feltételekben olvashatsz.
A vásárolt terméket 30 napon belül visszaküldheted, amennyiben nem megfelelő a mérete vagy másnak képzelted, mint amilyen. Ha van raktáron más méret, kérésedre szívesen kicseréljük, ha nincs, vagy nem szeretnél cserét, akkor pedig visszatérítjük a termék teljes általad kifizetett árát.
Kérlek a visszaküldeni, cserélni kívánt termékeket ne használd, a ruhákat ne hordd, ne mosd ki és eredeti csomagolásban, eredeti címkékkel ellátva küldd vissza!
A termék teljes általad fizetett árát csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha azt sértetlenül küldöd vissza nekünk. Ha azonban a kipróbálás során a termék tulajdonságainak megvizsgálásához szükséges használatot meghaladtad, értékcsökkenést fogunk elszámolni.
Visszaküldésre használhatod a zacskót, amiben elküldük a rendelésed.  Van rajta egy plusz ragasztócsík, amit használva újra le lehet zárni.
A visszaküldés árát neked kell állni, egyéb esetben (pl. utánvétes vagy portós küldemény) nem tudjuk átvenni a csomagot. 
Amennyiben cserét kértél, az új termék kiszállítási költségét mi vállaljuk Magyarország területére. Azonban ezt csak egyszer tudjuk megtenni. Ha a csereterméket is ki szeretnéd cserélni, annak újabb kiszálltási díját már neked kell vállalnod. (A kiszállítás áráról előzetesen egyeztetünk veled emailben vagy telefonon. Amennyiben a kisszállítási ár nem felel meg neked, a visszaküldött termék árát visszafizetjük és nem cseréljük ki azt.)
Higiéniai termékeket (női alsó) nem áll módunkban cserélni, visszavenni, miután a terméket felbontottad.
Bővebb információt az elállási jogról az Általános szerződési feltételekben találhatsz.
Visszaküldés és csere
*Az ingyenes kiszállítás a rendelés utáni első csomagküldésre vonatkozik. Amennyiben a kiszállításkor nem vetted át a csomagodat (a futár két alkalommal próbálkozik az átadással), de mégis igényt tartasz rá, hogy újra kiküldjük, a szállítás árát már neked kell állni.
Original on Transparent.png