Szállítás és visszaküldés 

Kiszállítás

A kiszállítás díja Magyarország területén a vásárlás végösszegétől függ:

- 1 Ft-tól 24999 Ft-ig terjedő vásárlás esetén: 1490 Ft

- 25000 Ft-os, vagy azt meghaladó vásárlás esetén: ingyenes

Ha a környéken jársz, válaszd a környezetbarátabb és ingyenes személyes átvételt!

- Debrecenben ingyenes átvételi és visszaviteli lehetőség van megegyezés szerinti helyen.

 

- Budapesten ingyenes átvételi és visszaviteli lehetőség van a PIZSI Showroomban, ahol akár fel is próbálhatod a megvásárolt ruhádat, ha szeretnéd. Ha olyan lett, amilyennek szeretted volna, vidd haza és szeresd! :) Ha mégsem lett jó valamiért, hagyd ott a PIZSI-ben és ők visszajuttatják hozzánk.

A budapesti személyes átvételes csomagokat minden héten szerdától találod meg a PIZSI-ben, amennyiben előző hét szombat estig leadtad és ki is fizetted a rendelésed.

Helyszín: 1137 Budapest, Pozsonyi út 36.

Nyitva tartás:

Kedd: 16:00 - 19:00

Csütörtök: 9:00 - 13:00

Péntek: 16:00 - 19:00

Szombat: 9:00 - 13:00

A PIZSI gyerek- és kutyabarát hely. :) 

 

Európában az alábbi országokba szállítunk a következő díjakért:
- Szlovákia:
- 1 Ft-tól 19999 Ft-ig terjedő vásárlás esetén: 4700 Ft
- 20000 Ft-os, vagy azt meghaladó vásárlás esetén: 2990 Ft
- Ausztria, Horvátország, Csehország, Románia, Szlovénia:
- 1 Ft-tól 19999 Ft-ig terjedő vásárlás esetén: 5900 Ft
- 20000 Ft-os, vagy azt meghaladó vásárlás esetén:  3990 Ft
- Belgium, Bulgária, Németország, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország: 8400 Ft
- Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország: 8900 Ft
- Észtország, Finnország, Görögország, Litvánia, Lettország, Portugália, Spanyolország, Svédország: 15000 Ft
A kiszállítást a GLS végzi.

A csomagodat kétszer próbálják meg kézbesíteni. A sikertelen kézbesítésről értesítést hagynak. Amennyiben nem veszed át a csomagodat, az visszakerül hozzánk.
Ezután mi felvesszük veled a kapcsolatot és eldöntheted, hogy szeretnéd-e a kiszállítást újra kérni 1490 Ft-os áron, vagy inkább elállsz a vásárlástól.
További információt a szállításról az Általános szerződési feltételekben olvashatsz.
A vásárolt terméket 30 napon belül visszaküldheted, amennyiben nem megfelelő a mérete vagy másnak képzelted, mint amilyen. Ha van raktáron más méret, kérésedre szívesen kicseréljük, ha nincs, vagy nem szeretnél cserét, akkor pedig visszatérítjük a termék teljes általad kifizetett árát.
Visszaküldés előtt, kérjük, hogy egyeztess velünk e-mailben vagy telefonon a részletekről!
Kérlek a visszaküldeni, cserélni kívánt termékeket ne használd, a ruhákat ne hordd, ne mosd ki és eredeti csomagolásban, eredeti címkékkel ellátva küldd vissza!
A termék teljes általad fizetett árát csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha azt sértetlenül küldöd vissza nekünk. Ha azonban a kipróbálás során a termék tulajdonságainak megvizsgálásához szükséges használatot meghaladtad, értékcsökkenést fogunk elszámolni.
Visszaküldésre használhatod a zacskót, amiben elküldük a rendelésed.  Van rajta egy plusz ragasztócsík, amit használva újra le lehet zárni.
Debrecenben és Budapesten lehetőség van személyesen is visszaadnod a ruhád.
Debrecenben megegyezés szerinte helyen és időben.
Budapesten a PIZSI Showroomban, előzetes időpont egyeztetés után.

Helyszín: 1137 Budapest, Pozsonyi út 36.

Időpontfoglalás: https://calendly.com/pizsi/pizsi-showroom-latogatas
Amennyiben a személyes átadás nem megoldható számodra, a visszaküldés árát neked kell állni, egyéb esetben (pl. utánvétes vagy portós küldemény) nem tudjuk átvenni a csomagot. 
Amennyiben cserét kértél, az új termék kiszállítási költsége megegyezik azzal a szállítási költséggel, amit az eredeti rendelésedkor fizettél.
Amennyiben a csere terméket is ki szeretnéd cserélni a fentiek érvényesek, azzal a különbséggel, hogy annak kiszállítási költsége minden esetben 1490 Ft és téged terhel.
Higiéniai termékeket (női, férfi alsó) nem áll módunkban cserélni, visszavenni, miután a terméket felbontottad.
Csomagban vásárolt termékek visszaküldése
 
Az általunk előre összeállított csomagajánlatban vásárolt termékeket ("Csomagban olcsóbb" ajánlat), ha egyben visszaküldöd, a teljes általad megfizetett vételi árat vissza tudjuk adni.
Ha színt, méretet szeretnél cserélni a csomagon belül, azt természetesen meg tudjuk tenni, amennyiben van raktáron számodra megfelelő cseretermékünk.
Ha a csomag egy részét vissza szeretnéd küldeni, akkor a nálad maradó termékek eredeti, egyéni egységáron maradnak nálad.
Példa: Veszel egy három termékből álló csomagot, ahol az egyes termékek egyéni ára 1000 Ft darabonként (azaz 3000 Ft lenne külön-külön megvásárolva), de a csomagban 2500 Ft a három együtt. Ha ebből egyet szeretnél visszaküldeni és visszakapni az árát, akkor onnantól a nálad maradó két terméket 1000 Ft/db áron fogjuk számítani. És a 3. termék sértetlen állapotban való megérkezését követően 500 Ft-ot (azaz a csomagár és a 2 nálad maradó termék árának különbözetét) fogjuk visszafizetni neked.
További információt az elállási jogról az Általános szerződési feltételekben találhatsz.
Visszaküldés és csere